Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 05 May 2022, i nalazi se u kategoriji Vesti.

Zbog velikog interesovanja, akcija se produžava do 15. maja!

Zbog velikog interesovanja koje ste iskazali za akciju, produžavamo je do 15. maja!

I u Anti Shopovima i u web shopu na sajtu www.antishop.rs i dalje traje popust od 10% na sve iznose veće od 5.000 dinara, a sniženje se odnosi na sve artikle iz ponude.

Veliki broj ljudi je bio odsutan iz Beograda tokom praznika, a kako najviše volite da dođete u Anti Shopove i prelistate ploče i diskove sa naših polica, akciju produžavamo još 10 dana. Čekamo vas i u Cetinjskoj 15 i u Skadarskoj 22.

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne