Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 04 Mar 2019, i nalazi se u kategoriji Vesti.

Vratio se EYESBURN novim spotom za pesmu “WAR CONTROL”, a pred publiku će 23. marta – u Hali sportova, na trećem Kontaktu

Foto: promo

,,Probe, druženja, sve ono što smo oduvek voleli sada proživljavamo ponovo, a najveći motiv nam je da ponovo osetimo taj huk pune hale, tu bezgraničnu ljubav i energiju ljudi koji vole ovaj bend i pesme Eyesburn-a”, iskreni su Kojot, Alek, Laza i Lale, a približava se taj dan kada će na noge dići Halu sportova ,,Ranko Žeravica” – 23. marta nastupiće u okviru muzičkog dela trećeg Kontakta.

I svoje i nestrpljenje publike odlučili su da prekrate novim spotom za staru, ali nikad aktuelniju pesmu – “War Control” sa albuma “Fool control”.

,,Kameru i režiju potpisuje fenomenalni Vuk Protić, autor mnogih spotova, poznat po radu u grupi Feud. Pesmu smo snimali uživo i dobili smo odličan spot – prezadovoljni smo! Malo je čudan, ali izuzetan osećaj snimati video za pesmu koja je napunila 18 godina… a i dalje je aktuelna i muzički, a pogotovo tematski. “War Control” nam je i dalje i te kako potreban”, objašnjavaju Eyesburn zašto su se odlučili da ekranizuju baš ovu pesmu.

Podsećamo da će se povratnički nastup grupe Eyesburn desiti 23. marta u Hali sportova Ranko Žeravica, u okviru muzičkog dela trećeg Kontakta, manifestacije posvećene muzičkom biznisu, kada će binu deliti sa Goblinima i grupom Zoster.

,,Nadamo se da će biti nezaboravno i da će obeležiti početak jedne nove priče u našim životima… Coming to you live and direct from creation! Vidimo se na Kontaktu!” poručuje Eyesburn.

Ulaznice za koncert dostupne su na svim prodajnim mestima GigsTix-a, Ticket Vision-a (ex Eventim) i DD Tickets-a, i to:

1.200 dinara parter
1.500 dinara fan pit
1.300 dinara tribine stajanje
1.900 dinara tribine sedenje.

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne