Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 27 Nov 2014, i nalazi se u kategoriji Vesti.

Veliki Prezir u Božidarcu

Nakon skoro godinu dana koncertne pauze, VELIKI PREZIR se vraća u CZK Božidarac, gde su i održali poslednji prestonički nastup.
U petak, 5. decembra, nastupiće na Vračar Rocks festivalu, a kako sami kažu, gledaćemo ih sad, pa ko zna kad:

“Ovo će biti sasvim sigurno naš poslednji kocert u Beogradu…dok ne vidimo šta ćemo sa sobom i novim albumom. Što znači, ko zna kad… Imam neki težak osećaj neizvesnosti za sve nas ovde na gomili i brdo malecnih upitnika u duši. Namerno kažem u duši, a ne u glavi. Ko razume, razumeće, ko ne razume i ne treba da razume. U svakom slučaju odvalićemo koncert kao da ne postoji sutra. Treba da dodjete. Treba nam toplota, hladno je. Svuda”,​ poručuje Vladimir Kolarić – Kole,​ ​frontmen Velik​og​ prezir​a​.

U Božidarcu u petak garantovano neće biti zime, a u to su se uverili svi oni koji su bar jednom bili na nastupu Velikog prezira, a takvih je malo, jer bend već punih 20 godina širi bazu fanova koji ih redovno prate na svim njihovim nastupima! Da se atmosfera dovede do usijanja potrudiće se i specijalni gosti Velikog prezira, grupa Lira Vega i mlade nade Dreambirds.

VELIKI PREZIR DOB 12.03.2011. FOTO Stanislav Milojkovic

Lira Vega će plesnom muzikom zasnovanom na poluelektronskom blues-u, punk-u i popu, začinjenom psihodeličnim gitarama, razigrati beogradsku publiku, a predstaviće i novi zvuk benda – pesme koje će se naći na albumu ,,Duhovi”, izdanju čije snimanje uskoro privode kraju. Publika Božidarca biće upoznata i sa novim scenskim nastupom benda, obogaćenim atraktivnim koreografijama.

Na Vračar Rocks festivalu će se 5. decembra predstaviti i novi bend, Dreambirds, za koji se već uveliko priča da ima svetlu budućnost, i da bi Jeff Buckley danas na njih bio ponosan, jer se upravo na tu estetiku oslanjaju.​

​​​Ulaznice su ​dostupne u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat), kao i u kafeu Šikarica (Skadarska 22)​, po ceni od 5​00 dinara.

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne