Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 01 Mar 2022, i nalazi se u kategoriji Vesti.

VELIKI PREZIR U ANTI SHOP ELEKTROPIONIRU 19. MARTA – KONCERTNO ZAGREVANJE ZA #KONTAKT2022 KONFERENCIJU

Fotografiju ustupila Dunja Dopsaj

Skoro tri godine Veliki prezir nije održao koncert u Beogradu, ali zato će ekskluzivnim nastupom u Anti Shop Eelektropioniru 19. marta 2022. da isprati online izdanja velike muzičke regionalne Kontakt konferencije i da najavi novi, šesti Kontakt, koji će se konačno održati uživo – koncertom uživo!

,,Povratak u novu normalnost” je lajt motiv Kontakt konferencije, a simbolično ga najavljuje Veliki prezir povratkom na binu sa koje je predugo izostao.

Zagrevanje za #Kontakt2022 počinje već u subotu 19. marta, a regionalna konferencija #Kontakt2022 počinje 24. i traje do 26. marta na više lokacija u Beogradu.

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 1.000 dinara dostupne su u ograničenom broju u Anti Shop Elektropioniru, kao i putem tickets.rs prodajne mreže. Na veče koncerta, ukoliko ih ostane, koštaće 1.300 dinara.

#Kontakt2022 se, kao i sva prethodna izdanja, organizuje uz podršku organizacije Sokoj.

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne