Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 14 May 2017, i nalazi se u kategoriji Vesti.

Veliki Prezir se vraća u Elektropionir 19. maja

Pesma ,,To” se često u medijima spominje kao jedno od najboljih pop ostvarenja u poslednjih desetak godina.
Veliki prezir ju je objavio na EP vinilu ,,Svetlost i dim” pre skoro pet godina i od tada retko nastupaju uživo, uprkos brojnim zahtevima publike.

Prošle godine koncertnu pauzu su prekinuli majskim nastupom u Eleketropioniru u Cetinsjkoj ulici, a godinu dana kasnije će na istom mestu ponoviti ugođaj koji su tada priredili Beograđanima, a koji je opisivan kao audiovizuelno – emotivni spektakl:

,,Svaki član je potpuno uživljen u sviranje, ali i takođe vrlo fokusiran na to kako će se zvuci njegovog instrumenta reflektovati od zvuk koji ostatak benda stvara. Ne zna se da li više od sebe daje Boris Mladenović, svojim blago distorziranim i oštrim bas zvukom i deonicama, Robert Telčer koji je u svom sviranju uspešno iskombinovao gotovo sve gitarske epohe, Robert Radić koji ni u jednom momentu ne posustaje ređajući svoje odmerene i efektne bubnjarske zahvate, ili Vladimir Kolarić koji i nakon toliko godina svoje neobične tekstove iznosi izuzetno uverljivo i emotivno”, primetio je tada Balkanrock portal.

Budući da je publika ustanovila da je bend na kreativnom vrhuncu, očekivao se veći broj nastupa, ali su oni ipak novi šou sačuvali za najintimniji rokenrol klub u gradu, gde ćemo ih ponovo videti u petak, 19. maja.

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne