Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 19 Nov 2012, i nalazi se u kategoriji Vesti.

VELIKI PREZIR – NOVI SPOT ZA PESMU ,,DA”

Neposredno pred izlazak albuma ,,Svetlost i dim“, Veliki prezir je snimio spot za pesmu ,,Da“, drugi singl kojim najavljuju ovo dugoočekivano izdanje koje će početkom decembra biti objavljeno za izdavačku kuću Odličan hrčak.

,,Veliko mi je zadovoljstvo da video spotom za pesmu ,,Da” najavim naš sledeći album. Izdanje će biti objavljeno na 12” vinilu i to, u neku ruku, za mene predstavlja ostvarenje sna. To je format na kom sam prvi put slušao muziku i za ploče me vezuju najdivnije uspomene. Osećaj koji sam imao i imam kada slušam muziku sa gramofona je, jednostavno, neprevaziđen! Tek kada budem držao u ruci sopstveno vinilno izdanje, smatraću da sam postao muzičar! Jer prava muzika je na pločama, sluša se sa gramofona dok se omot drži u rukama. Ovo možda jeste sentimentalna izjava, ali to je ono što zaista osećam. Sve ovo me vrlo raduje i posebno mi je drago što će baš ove pesme imati tu čast da se nađu na vinilu, jer sam prvi put potpuno zadovoljan onim što čujem. Ovo su verovatno naše najbolje pesme!!!”, iskren je Vladimir Kolarić – Kole.

Autor video spota za pesmu ,,Da” grupe Veliki prezir je Aleksandar Ilić, dugogodišnji saradnik i autor većine spotova benda,montažu potpisuje Predrag Bogojević.

 

 

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne