Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 15 Dec 2020, i nalazi se u kategoriji Vesti.

Uz dupli vinil ,,To što vidiš to i jeste” Električni orgazam objavio i video za remiks pesme ,,Nikad ne znam”

U godini u kojoj obeležava 40 godina benda, Električni orgazam jubilej nije mogao da proslavi koncertom i u direktnom kontaktu sa publikom. Ipak, nisu sedeli skrštenih ruku: objavili su reizdanje albuma ,,To što vidiš to i jeste” na duplom vinilu (Odličan hrčak, 2020), a upravo su objavili i lyric video za remiks pesme ,,Nikad ne znam”.

,,Povodom objavljivanja duplog vinila odlučili smo da jednu od pesama sa tog albuma pustimo kao singl. Goran Kostić (Go Go Studio) uradio je remiks za pesmu, koja će biti dostupna samo na digitalnim platformama. Iako je vreme karantina i distanciranja, mi izbacujemo pesmu za ples, pa predlažemo našim fanovima da plešu sami sa sobom, baš kao sto je to nekada poručio i Billy Idol u pesmi “Dancing with myself”, kazao je Srđan Gile Gojković, frontmen Električnog orgazma. Poslao je i emotivnu poruku svim poštovaocima benda: ,,Volimo vas, nedostajete nam i da jedva čekamo da se ponovo družimo na koncertima!”

Audio remix: Goran Kostić – Go Go Studio
Lyric video: Patricija Punki

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne