Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 17 Mar 2015, i nalazi se u kategoriji Vesti.

URGH! Samousavršavanje – na Deezeru i u novom spotu

Grupa URGH! je novim spotom revitalizovao pesmu staru 15 godina – ,,Samousavršavanje”.

Spot je snimljen kao uobičajen događaj u radu grupe URGH! Priča je rođena u gluvo doba noći u jednom opskurnom klubu, a zaokružena je u prepodnevnim časovima u jednom hipsterskom kafiću – haotična kratka priča o slučajnim susretima, eksperimentisanju, poletu i muzičarskom zanosu.

URGH-Samousavrsavanje (1)

Pesma ,,Samousavršavanje” zvuči sveže i aktuelno, baš kao kada je snimana tokom bombardovanja 1999. godine. U novom vizuelnom ruhu ona komunicira sa slušaocima na društvenim mrežama koji su ,,bombardovani” informacijama i pokušavaju da razdvoje bitno od nebitnog.

I dalje je neizvesno da li će se i kada desiti sledeći stvaralački eksces u karijeri grupe URGH! te je spot za pesmu ,,Samousavršavanje” specifičan izlet u radu ovog kultnog benda.

URGH! – ,,Samousavršavanje”:
Deezer: bit.ly/19vpL4K
YouTube: bit.ly/1xuwlgX

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne