Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 30 Oct 2012, i nalazi se u kategoriji Vesti.

TURNEJA ,,VIDIMO SE” POČELA U NOVOM SADU – SLEDE NIŠ I PARAĆIN

Sa nestrpljenjem iščekivana turneja Darkwood Duba i Bisere Veletanlić počela je u Novom Sadu!

Dva koncerta održana 26. i 27. oktobra u prepunoj sali novosadskog Studija M, dokazala su da se na ovakav spektakl dugo čekalo! U kamernoj atmosferi Studija M, u prisustvu brojnih poštovalaca i prijatelja grupe Darkwood Dub, započelo je koncertno putešestvije koje će trajati dva meseca, a u okviru kojeg će bend i Bisera obići više od 15 gradova. 

,,Drago nam je što čujemo da jedan ovako veliki bend kreće na ovako veliku turneju, to se ne doživljava baš svaki dan”, čulo se u redovima najvernijih fanova benda koji su posle nastupa strpljivo čekali da im Vuča, Miki, Vasil, Lav, Bambi i Bisera potpišu omote albuma ,,Vidimo se” koji bend i promoviše na istoimenoj turneji.

Nedelju dana pred početak turneje, Darkwood Dub i Bisera Veletanlić su plasirali spot za pesmu ,,Milo moje”, obradu Biserinog klasika, koji je na youtube-u za samo dva dana videlo više od 15.000 ljudi, a pesma je i u verziji izvedenoj uživo na dva novosadska koncerta izazvala sjajne reakcije prisutnih. 

,,Tek sada se, zapravo, uveravamo u to da je saradnja sa Biserom pun pogodak! Hvala novosadskoj publici na divnom druženju i na pozitivnoj energiji koju ćemo ,,poneti” sa sobom i na ostatak turneje!”, izjavili su članovi Darkwood Duba u predahu između dva putovanja.

Turneja ,,Vidimo se” nastavlja se već u petak 2. novembra kada će Darkvudi i Bisera nastupiti u Nišu u velikoj sali Doma vojske, odnosno 3. novembra u Kulturnom centru u Paraćinu.

Ulaznice za predstojeće koncerte su u prodaji! 

Pretprodajna mesta:

Niš: Music House (Generala Milojka Lešjanina 12, CD Sound (Novi podzemni prolaz) i Energy music shop (TPC Kalča – prizemlje) – cena ulaznice u pretprodaji iznosi 700 dinara, dok će na dan koncerta koštati 900;

Paraćin: biletarnica Kulturnog centra Paraćin, po ceni od 500 dinara

 

Pratite Darkwood Dub na:

darkwooddub.com

facebook.com/DarkwoodDub

twitter.com/DarkwoodDub

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne