Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 08 Sep 2012, i nalazi se u kategoriji Vesti.

THE QUARTER – NOVO KONCERTNO MESTO U NOVOM SADU

Sa jesenjom klupskom sezonom koja se polako zahuktava, Novi Sad je postao bogatiji za još jedan klub. Novosađani će moći da uživaju u sjajnim koncertima koji nas očekuju u klubu The Quarter, u Bulevaru Despota Stefana 5.

Među najavljenim nastupima u najvećem koncertnom prostoru u Novom Sadu su i Kanda Kodža i Nebojša 22. septembra, Goribor 28. septembra, Obojeni program 12. oktobra i Eyesburn 20. oktobra.

Ulaznice za koncert Obojenog programa u  klubu The Quarter su već uveliko u prodaji preko Eventim i Gigstix prodajnih servisa po ceni od 500 dinara.

 

 

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne