Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 05 Jan 2017, i nalazi se u kategoriji Vesti.

The Marshmallow Notebooks u Elektropioniru 11. januara

The Marshmallow Notebooks + Alen Čelić
Elektropionir, Sreda 11. januar 2017, 20.30h
Cena karte: 400 din
★★★★★★★★★★★

15873387_1432492890095224_7857770744866109843_n

Početak godine i praznično raspoloženje idealno je vreme da nam u goste dođe dragi prijatelj. Posle duže pauze u Beograd se u sredu 11. januara vraća Matija Habijanec ili The Marshmallow Notebooks, koji će za svoje verne fanove predstaviti pesme sa budućeg albuma “Destruction”, ali i podsetiti na pop klasike koje svira od kada zna za sebe – ipak je on “Krapinski prakantautor” – i proslaviti izlazak kanadskog izdanja LP-a i kasete “The Marshmallow Notebooks” sa bonusima. Njegov gost na koncertu biće Alen Čelić.

Koncert će se održati u Elektropioniru, a ulaznice su u pretprodaji u Zaokretu i kafeu Sikarica po ceni od 400 dinara.

Iako muziku živi, objavljuje i svira već par decenija, Matija i The Marshmallow Notebooks u fokus šire publike dolaze 2013. godine objavljivanjem albuma “The Marshmallow Notebooks” za sopstvenu (Noisy Night) izdavačku kuću. Album zasluženo nalazi mesto u samom vrhu godišnjih lista albuma regionalne scene, a krajem 2016. dobio je i svoje severnoameričko izdanje za kanadsku izdavačku kuću “Ill in the Head”. Pored 10 pesama sa originalnog izdanja na njemu se nalaze i nove verzije pesama “The Last Tourist in Town” i “Train Ghosts”.

The Last Tourist in Town (2016 band version) https://youtu.be/dQRhbdZU2-0
http://themarshmallownotebooks.com/
http://themarshmallownotebooks.bandcamp.com/https://soundcloud.com/themarshmallownotebooks
http://www.facebook.com/TheMarshmallowNotebooks
★★★★★★★★★★

Alen Čelić je rođen u Osijeku, a živeo je u Berlinu i Kelnu. S bendom Ghostlovers otkrivao je “Gentleman pop”, a Slaven Bilic & The Red Cards svirali su “Offside pop”. Poslednjih godina u Splitu radi kao profesor scenskog pokreta, a kao kantautor New Gondoliersa na engleskom jeziku rado se bavi temama migracije, zaljubljivanja i odljubljivanja.

New Gondoliers – Fancy & Rough – https://www.youtube.com/watch?v=Pzq1L2Jfbeg
https://soundcloud.com/new-gondoliers

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne