Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 08 Apr 2014, i nalazi se u kategoriji Vesti.

The Black Keys o novom albumu “Turn Blue”

Predstojeći album The Black Keys inspirisan je stilom rada italijanskog kompozitora Nika Fidenka u špageti vestern filmovima. Takođe, “Turn Blue” je prvi album na kome je duo eskperimentisao sa semplovima.

The Black Keys @ Madison Square Garden

Bendov osmi studijski album “Turn Blue” biće u prodaji od 11. maja i sadržaće 11 pesama. U intervju za NME dvojac je otkrio da pesma “Year In Review” je prva na kojoj su koristili sempl, sa isečkom Fidenkove pesme. “Weight Of Love” otvara album i kako je dugačka skoro 7 minuta, zvanično je bendova najduža numera. Den Ojerbah za nju kaže da “nikada nije uradio gitarski solo poput toga”.

Album je producirao Danger Mouse zajedno sa Karnijem i Ojerbahom. Najavio ga je, ni manje ni više, čuveni bokser Majk Tajson preko svog tviter profila. Tajson je podelio sa pratiocima misteriozni YouTube klib “Turn Blue” o hipnoterapiji na čijem kraju su razotkriveni prvi detalji albuma.

Trogodišnja diskografska pauza je najveći razmak između dva izdanja ovog benda. Naslednik uspešnog “El Camino” najavljen je singlom “Fever” i uživo će premijeru imati i u našim krajevima, tačnije u Zagrebu na INmusic festivalu.

Spisak pesama:

‘Weight of Love’
‘In Time’
‘Turn Blue’
‘Fever’
‘Year In Review’
‘Bullet in the Brain’
‘It’s Up to You Now’
‘Waiting on Words’
’10 Lovers’
‘In Our Prime’
‘Gotta Get Away’

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne