Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 15 Sep 2015, i nalazi se u kategoriji Vesti.

,,Sve je moje tuđe” – novi singl i spot grupe Elemental pred veliki beogradski koncert 10. oktobra u Hali sportova

Pred do sada najveći beogradski koncert koji priprema sa Marčelom 10. oktobra u novobeogradskoj Hali sportova, a u susret novom albumu najavljenom hit singlom ,,Goli i bosi”, pod sopstvenom etiketom “383 Records” grupa Elemental objavila je singl – ,,Sve je moje tuđe”.

Reč je o poletnoj pesmi koja se na humorističan i autoironičan način poigrava sa ,,trbuhom za kruhom” načinom života, temama ljubavi, podstanarstva, tuđih kreveta i materijalnih dobara koja stanu u jedan kofer. Na samo njima svojstven način Elemental u sivilu svakodnevice uspeva da pronađe momenat u kojem možemo sami sebi da se nasmejemo i barem u trominutnom trajanju ove pesme prihvatimo sanjarsku perspektivu koja se ogleda u muzici i stihovima novog singla ,,Sve je moje tuđe”.

Marčelo i Elemental

Novu pesmu grupe Elemental prati spot koji je snimio kolektiv C47 Film – reditelj i montažer Marko Milovac i direktor fotografije Ivan Zadra. Glavnu ulogu u spotu tumači Ivica Gunjača. Ekipa C47 Film sa Elementalom je već sarađivala na video radovima za pesme ,,Bolji si”, ,,Prokleta ljubav” i ,,Goli i bosi”.

“S provjerenom ekipom u nove izazove! Imamo svoju etiketu, imamo novu pjesmu i predstavljamo novi spot – tako ulazimo u jesen!
Tema spota, kao ni vrijeme koje nas čeka, nije nimalo laka. Štoviše. No kraj spota nudi pozitivno razrješenje, neklasičan “happy end”. Na sreću, momci iz C47 su uspjeli čak i u teškoj temi naći tračak nade”
, zaključila je Mirela Priselac Remi.

Ulaznice za najveći beogradski koncert Marčela i Elementala 10.10.2015. godine u Hali sportova dostupne su po ceni od 1.000 dinara na svim Eventim i GigsTix prodajnim mestima,
​​a Reiffeisen banka je izašla u susret svim članovima Reiffeisen Club-a i obezbedila je popust od 10% pri kupovini ulaznica u filijalama Bezistan, TC Ušće i TC Merkator, kao i u kafeu Šikarica (Skadarska 22). Popust važi samo na pomenutim prodajnim mestima, a potrebno je da zainteresovani kupci na uvid ponesu Reiffeisen Club platnu karticu.

Pratite Marčela i Elemental:​

Na Facebook-u:
facebook.com/marcelodefacto
​facebook.com/elemental.hr​​​

​Na YouTube-u:​
youtube.com/MarcheloOfficial
​youtube.com/elementalbend​​
​​
Na Instagramu:
instagram.com/marcelodefacto
​instagram.com/elementalbend​

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne