Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 04 Oct 2012, i nalazi se u kategoriji Vesti.

,,SVAKA DEFINICIJA GUBITAK JE SLOBODE” – NOVI SPOT OBOJENOG PROGRAMA


Pred velike promotivne koncerte koje će održati u Novom Sadu 12. i u Beogradu 13. oktobra, Obojeni program je predstavio spot za treći singl sa aktuelnog izdanja ,,Kako to misliš:mi?” (Odličan hrčak / Exit Label, 2012.)!

Spot za pesmu ,,Svaka definicija gubitak je slobode”  predstavlja članove benda u situacijama u  kojim su se tokom godine najčešće i nalazili – na putu, u društvu prijatelja i saradnika, na festivalskim nastupima na kojima su promovisali album ,,Kako to misliš:mi?”,  jedno od najzapaženijih i najslušanijih domaćih izdanja objavljenih ove godine.

Podsećamo da je novosadski koncert najavljen za 12. oktobar i novootvoreni klub The Quarter (Bulevar Despota Stefana 5), a beogradski za 13. oktobar u sali Amerikana Doma omladine Beograda.  

Kao specijalni gosti na oba koncerta nastupiće grupe Straight Mickey and the Boyz i 16 osam 23.

Ulaznice su dostupne:

– za novosadski koncert 12. oktobra po ceni od 500 dinara (prodajna mesta: Eventim, Gigstix);

– za beogradski koncert 13. oktobra po ceni od 600 dinara (prodajna mesta: Eventim, kafe Šikarica-Skadarska 22, Pinball Wizard Records – TC Eurocentar).

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne