Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 27 Sep 2013, i nalazi se u kategoriji Provetravanje.

SUTRA PROVETRAVANJE U UŽICU

oliver_kkn2013_marko

KANDA, KODŽA I NEBOJŠA, ELEKTRIČNI ORGAZAM, MARKO ALEKSANDAR GAJIĆ i HADŽI PRODANE DUŠE će nastupiti u subotu, 28. septembra i doneti “dašak svežeg vazduha” kulturnom prostoru Užica.

Početak Provetravanja u Užicu najavljuje se za 20 časova. Ulaznice po ceni od 500 dinara mogu se kupiti u pretprodaji u prostorijama Gradskog kulturnog centra.

Cilj Provetravanja je da u jednoj neprestanoj turneji i koncertima koji će se održavati tokom cele godine, uz dobro poznata i dokazana imena naše scene, promoviše i neke nove izvođače i bendove koji će tek naći svoje mesto među muzičkim velikanima domaće muzike.

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne