Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 12 Apr 2012, i nalazi se u kategoriji Gun Club, Vesti.

Subota 14. i nedelja 15. april, 22.30 GORIBOR @ GUN CLUB

GORIBOR!!!

Dva dana u Gun Clubu – 14. i 15. aprila!

Gun Club je bio pretesan za sve koji su prošli put želeli da posete koncerte jednog od omiljenih bendova u regionu…

Goribor je za hrvatsku etiketu Dancing Bear upravo objavio novi album ,,Ovde je banja”. Album je sniman u Puli u studiju Partyzan,od marta 2010. do novembra 2011. Na albumu su gostovali grupa East Rodeo,The Chweger,Dijana Vidusin,Leon Brenko,Davor Milovan Bili i Milos Vojvodic iz benda Eyot, a producirao ga je Edi Cukerić.

Goribor već uveliko koncertno promoviše novo izdanje koje je izazvalo veliko interesovanje u regionu. Koncertna promocija  počela je u martu iz Ljubljane, preko Maribora, Rijeke, Zagreba, Vranja, Splita, Makarske i Novog Sada, a kao i obično, u Beogradu će održati dva koncerta u Gun Clubu 14. i 15.aprila.

Ulaznice mogu da se kupe u pretprodaji po ceni od 600 dinara u kafeu Šikarica, Skadarska 22.

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne