Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 21 Apr 2021, i nalazi se u kategoriji Vesti.

Štutgart na vezi grupe Stuttgart Online

,,Album Štutgart na vezi je zbornik 10 singlova grupe Stuttgart Online koji su izlazili u periodu 2013 – 2018. godine i sadrži neke od najvećih hitova grupe: Zašto ćutiš kada mnogo toga znaš, Najbolji sin, Da je nađe, Korak dalje, Gubitnici, Bolje da mi veruješ na reč. Učešće na ploči su uzeli neki od najpoznatijih kolega sa scene poput Zorana Kostića Caneta, Olivera Svilana, Borisa Mladenovića, Dalibora Popovića Mikše, Dragana Kneževića. Veoma sam ponosan što smo ove pesme uspeli da materijalizujemo u vidu našeg prvog vinilnog izdanja” – ističe frontmen grupe Bojan Slačala.

Prvaci beogradske garaže, grupa Stuttgart Online, postoje od 2006. godine i već deceniju i po su prepoznatljivi po žestokom i beskompromisnom rokenrol zvuku. Njihovi singlovi i spotovi zauzimali su prva mesta svih relevantnih domaćih i regionalnih radijskih i televizijskih top lista. Trojac u sastavu Bojan Slačala, Marko Barišić i Demir Ahmetović do sada je objavio tri albuma: Radost svakom domaćinstvu, Prava stvar i Štutgart na vezi, koji je upravo objavljen na vinilu za izdavačku kuću Odličan hrčak.

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne