Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 06 Feb 2013, i nalazi se u kategoriji Gun Club, Vesti.

STRAY DOGG – KONCERT ZA DAN ZALJUBLJENIH U GUN CLUBU

STRAY DOGG – KONCERT ZA “DAN ZALJUBLJENIH”
ČETVRTAK 14. FEBRUAR 21:30H
GUN CLUB, MILOŠA POCERCA 10

09

Posle spektakularnog koncerta u sali Amerikana Doma omladine Beograda kada su binu delili sa ikonom američkog rokenrola Markom Ajcelom, beogradski sastav STRAY DOGG vas poziva na novo druženje – ovoga puta u Gun Club za Dan zaljubljenih!

Dušan, Ana, Jelena, Marko, Vlada i Relja pozivaju sve zaljubljene/odljubljene, zbunjene/sigurne, romantične i tvrdoglave fanove da provedu ovo veče zajedno sa njima. Očekuju vas hitovi sa albuma “Fire’s Never Wrong”, nekoliko klasika sa prvenca “Almost”, kao i uvek nadahnute obrade Dušana i prijatelja….

 

04

U recenziji njihovog nastupa u Domu omladine 3. februara, kritičar Jelen Top 10 sajta Jovan Ristić napisao je: ,,Kompletan Stray Dogg kao da je izjahao direktno iz pustinje u moćnoj Fire’s Never Wrong, i generalno je teško poverovati da jedan srpski bend može da zvuči ovako autentično u miljeu onog što se naziva „amerikanom“ i da pri tom ne deluje kao još jedna cigla u žanrovskom zidu… Iako su se sve vreme kretali u koordinatama sporog do srednjeg ritma – što kod manje umešnih bendova ume da bude monotono – efekat je bio očaravajuć…”

Cena karte za koncert grupe Stray Dogg u Gun Clubu, koji će se održati u četvrtak 14. februara od 21:30h, je 400 dinara u pretprodaji, na dan koncerta 500. Broj mesta je ograničen, a karte su u pretprodaji od danas u prodavnici ploča Pinball Wizad (TC Eurocentar, Makedonska 30) i kafeu Šikarica (Skadarska 22).

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne