Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 15 Nov 2016, i nalazi se u kategoriji Vesti.

Straight Mickey and the Boyz pokazuju kako ,,Haos radi” i najavljuju beogradski koncert za 9. decembar

smatb2

Šta HAOS RADI?!
,,Haos radi svašta… haos u glavi… zvučni haos, ali i najavljuje novi album”, kazali su članovi grupe Straight Mickey and tne Boyz povodom objavljivanja dugoočekivanog singla ,,HAOS RADI”.

Vratili su se Straight Mickey and the Boyz u studio, ali i koncertnim aktivnostima. Upravo zbog zahtevnog snimanja novih pesama širom regiona Straight Mickey and the Boyz su tokom godine imali tek nekoliko nastupa.
Do sada! SMATB će u novembru prvi put nastupiti u Beču, 24. novembra, 25. novembra održaće koncert u Črnomelju, a 26. novembra u još jednom slovenačkom gradu – Škofja Loka.
Beogradska publika konačno će biti u prilci da ih vidi 9. decembra u Elektropioniru!

14963085_10207410557203615_954665672_n

Ulaznice su dostupne u kafeu Šikarica (Skadarska 22) i u Zaokretu (Cetinjska 15) po pretprodajnoj ceni od 400 dinara. Ukoliko ih ostane, na ulazu u klub koštaće 600 dinara.

Spot za novi singl SMATB ,,Haos radi” dostupan je na youtube-u, a pesma i na svim relevatnim digitalnim servisima za stream i download.

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne