Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 11 Mar 2015, i nalazi se u kategoriji Vesti.

Straight Mickey and the Boyz objavili istoimeni debi album

Dugoočekivani album prvenac furiozne trojke Straight Mickey and the Boyz, konačno je objavljen!

Jednostavno nazvan ,,Straight Mickey and the Boyz”, album je dostupan na Deezeru, a uskoro će biti objavljen i na vinilu pod etiketom Odličnog hrčka.

SMATB_1

Straight Mickey and the Boyz ​​,,sviraju pravi sirovi i beskompromisni rock’n’roll u koji su upakirani odlični, britki tekstovi”. Ovaj trio vraća vjeru u to da se u regiji itekako svira kvalitetan rock’n’roll” (dispet.org)

Album je najavljen singlom ,,Crv” koji je za samo mesec dana dospeo na čelo svih relevantnih top lista, a bend tek očekuje koncertna promocija albuma prvenca širom regiona.

Prvi nastup zakazan je za četvrtak, 26. mart, kada će se Straight Mickey and the Boyz zajedno sa grupama Stuttgart Online i​ ​​Bebè Na Volè predstaviti zagrebačkoj publici u Vintage Industrial Baru, u okviru večeri koje organizuje portal Muzika je Zvonko radost.

SMATB

Straight Mickey and the Boyz – ,,Straight Mickey and the Boyz”:
1. Crv
2. Fantastične misli
3. Kada
4. Siguran
5. Ne
6. Lakši
7. Ne osećam se dobro
8. Napečurena

Pratite Straight Mickey and the Boyz:
FB: facebook.com/pages/STRAIGHT-MICKEY-AND-THE-BOYZ
Deezer: deezer.com/album/9675300

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne