Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 01 Jul 2012, i nalazi se u kategoriji Vesti.

SPEKTAKULRANA ZAVRŠNICA JELEN TOP 10 TURNEJE NA UŠĆU

Jelen top 10 turneja je i zvanično završena! Rok spektaklom na beogradskom Ušću, na završnici Guarana Belgrade Calling festivala, ekipa koja je u poslednja tri meseca organizovala 11 koncerata u 11 gradova, pokazala je da je jedan ovakav putujući karavan bio potreban publici širom zemlje. Posetioci JT 10 koncerata su uzvratili gostoprimstvo na najbolji način i pokazali da Srbija živi rokenrol!

Beogradsko finale je na Ušću okupilo više od 10.000 poštovalaca domaćeg rok zvuka. Već od ranih popodnevnih časova, uprkos visokoj temperaturi, Beograđani i brojni gosti koji trenutno borave u prestonici, počeli su da zauzimaju svoja mesta u prvim redovima, pred spektatularnom binom na kojoj su prethodnih dana nastupali Ozzy Osbourne, The Cult, Faith No More… Energiju koju je beogradska publika donela sa sobom na Ušće, osetili su i svi učesnici jučerašnjeg programa. Dali su sve od sebe da prisutnima prirede doživljaj za pamćenje.

Straight Mickey and the Boyz i Sharks Snakes and Planes su otvorili zavržni koncert ovogodišnjeg izdanja Jelen top 10 turneje. Već dobro razmrdanu publiku dodatno su raspevali Bjesovi, dobro razigrali Svi na  pod, a Eva Braun razgalila.

,,Block Out… Objasnili!“ Ovim rečima je beogradska publika opisala nastup jednog od svojih omiljenih bendova. Uz ovacije publike, na binu su zatim izašli Darkwood Dub i Kanda Kodža i Nebojša, a za kraj i popularni Goribor.

Ni posle osam sati najžešćeg domaćeg zvuka, publika se nije umorila, ali je laganim korakom, iza tri sata posle ponoći morala da napusti sjajan koncertni prostor na Ušću…bar do neke sledeće prilike… do novog izdanja Jelen top 10 turneje!

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne