Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 21 Dec 2022, i nalazi se u kategoriji Vesti.

SLOBODA U SVAKOM SMISLU: VELIKI PREZIR ORGANIZUJE ANTI NOVU GODINU U BEOGRADSKOM ELEKTROPIONIRU 31. DECEMBRA

Foto: PROMO

VELIKI PREZIR će 31. decembra 2022. godine održati poseban novogodišnji koncert u Beogradu, a raspoloženje će tokom večeri i noći setovati i gradska DJ ekipa: Toma Grujić i Borko Vujić. Sasvim poseban doček, električne gitare, plesni groove, ležerna psihodelija, sloboda u svakom smislu, to je ono što čini Anti Novu godinu u beogradskom klubu Elektropionir.

,,Još jedna godina je iza nas. Ne znam da li je bolja, lošija ili neutralna u odnosu na neke prethodne, ali znam da se radujemo što ćemo u nepoznato buduće vreme uroniti na najbolji mogući način za nas. Pevaćemo i sviraćemo na sav glas. Teško da može bolje od toga”, izjavio pred novogodišnji koncert Vladimir Kolarić Kole, frontmen Velikog prezira.

Ulaznice za doček Anti Nove godine u Elektropioniru dostupne su u Abti Shopu (Cetinjska 15) po promotivnoj ceni od 2.000 dinara, dok će redovna cena biti 2.500.
Lagano posluženje i piće dobrodošlice se podrazumevaju.

I noć za pamćenje!

Foto: PROMO
Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne