Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 21 Sep 2022, i nalazi se u kategoriji Vesti.

Satnica obeležavanja ,,40 godina rokenrola” – Supernaut gosti PARTIBREJKERSIMA

Četrdeset godina rokenrola PARTIBREJKERS obeležavaju velikim koncertom na otvorenom – u atrijumu Beogradskog sajma u četvrtak, 22. septembra 2022, sa početkom u 21h.

Gosti Partibrejkersa biće kultni beogradski andergraund dvojac – Supernaut.

19:30 – Ulaz
21:00 – Supernaut
21:45 – Partibrejkers

Ulaznice su još uvek dostupne po redovnoj ceni od 2.000 dinara, a na veče koncerta, na blagajni Sajma, koštaće 2.500 dinara. Ticklet Vision prodajna mesta su širom Srbije, a ulaznice je moguće nabaviti i online na tickets.rs.

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne