Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 18 Nov 2016, i nalazi se u kategoriji Vesti.

SAŠA 21 (Sale Veruda, ex KUD Idijoti) 25. novembra u Elektropioniru

SAŠA 21 u Elektropioniru
Petak, 25. novembar, 21h
Ulaznice: Sikarica, Zaokret, Eventim Serbia
Pretprodajna cena: 500 dinara

sasa-21

Pioniri boogie-punk-rocka, pulski trio SAŠA 21 novi je band Saleta Verude (KUD Idijoti). Iako začet pre više od decenije, bend se na ozbiljniji rad bacio tek 2012, a dve godine kasnije objavio je i album ,,VD-i1″.

Od početka kontroverzni – ,,kakav je to stil, šta oni hoće?” – Saša 21 izaziva podozrivost i to toliku da je nastup u pulskoj Mimozi prekinula… racija! Tražilo se sve i svašta: od droge do uzroka i korena kovanice boogie-punk-rock. Lokalni specijalci nisu ništa našli na netu pa su nasilno hteli da izvuku objašnjenje od članova ansambla.

O kakvoj kombinaciji boogie-ja i punka se tu radi bićemo u prilici da čujemo i proverimo u Elektropioniru 25. novembra, gde će Saša 21 predstaviti većinu pesama sa nadolazećeg albuma.

I bend predlaže da svi koji planiraju da dođu u Elektropinir 25. novembra ponesu kondom(e), jer… nikad se ne zna…

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne