Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 04 Aug 2015, i nalazi se u kategoriji Vesti.

Šabački letnji festival, ŠLF 2015, počinje u četvrtak, 6. avgusta i traje četiri dana

Trinaesto izdanje čuvenog Šabačkog letnjeg festivala, ŠLF 2015, počinje u četvrtak, 6. avgusta, i trajaće četiri dana.

Od osnivanja 2003. godine, na ŠLF-u je gostovalo nekoliko stotina izvođača, a najrelevantnija muzička imena regiona okupiće se i ove godine u Starom gradu – na Šabačkoj tvrđavi! Svevremeni Partibrejkers, energični E-play, kontroverzni Let 3, splitski Dječaci, sve popularniji Artan Lili, legendarni Jura Stublić i Film, nepredvidivi Bad Copy i energični Kanda Kodža i Nebojša davaće ritam Šapcu i šabačkoj publici od 6. do 9. avgusta.

IMG_1007_resize_resize2282

ŠLF će kao i prethodnih godina podržati mlade muzičare i pružiće im priliku da se afirmišu pred širokim auditorijumom koji će posetiti trinaesto izdanje festivala čije će kapije, tradicionalno, biti širom otvorene za sve posetioce. Ulaz na ŠLF će i ovoga puta biti BESPLATAN!

***

Četvrtak, 6. avgust: PARTIBREJKERS, E-PLAY, Power Rangers (ŠA), Scordisci (BG)
Petak, 7. avgust: LET 3, DJEČACI, Sprž (ŠA), Plutonia (BG)
Subota, 8. avgust: JURA STUBLIĆ & FILM, ARTAN LILI, Convoy (ŠA), Johnny Almost (NS)
Nedelja, 9. avgust: BAD COPY, KANDA KODŽA I NEBOJŠA, Carpal Tunnel (ŠA), Giga Groovy Going Group (BG).

***

Fotografije i program ŠLF 2015 dostupni su na sledećem linku: we.tl/GIjCXUeI6B

Slf 2015

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne