Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 24 Mar 2023, i nalazi se u kategoriji Vesti.

Repetitor za kraj Kontakt konferencije

FOTO: FILIP TASIĆ ZA KONTAKT / PROMO

Posebno će biti zanimljivo gostovanje menadžerke iz Španije, Sindi Kastiljo sa početkom u 14.15 (Sprat, Cetinjska 15). Rođena u Hondurasu, Kastiljo radi u muzičkoj industriji više od decenije. Menadžer je i buker sa značajnim iskustvom u razvoju i otkrivanju umetnika na nacionalnom i međunarodnom nivou. Ona je deo Mad Cool festivalskog tima, jednog od najznačajnijih događaja na teritoriji Španije. Poznata po radu sa sastavima Canteca de Macao, Miss Caffeine ili Russian Red.

Tokom poslednjeg dana ovogodišnje konferencije teme će, između ostalog, biti: nelojalna i nelegalna konkurencija, mali festivali regiona, važnost Showcase festivala i da li Srbija ima šanse za održavanje velikih koncerata.

Za sam završetak zadužen je sastav Repetitor koji će nastupati u Domu omladine, sala Amerikana. Kao predgrupa sviraju Ministranti.

Izvor: Blic

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne