Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 08 Jun 2021, i nalazi se u kategoriji Vesti.

Record Store Day u AntiShopu traje 10 dana od 12. do 22. juna 2021.

Beograd, 8.06.2021 – Record Store Day se širom sveta obeležava 12. juna, a u Anti Shopu trajaće 10 dana – od 12. do 22. juna.

Beograd je prošle godine postao bogatiji za još jedan kutak u krugu Cetinjske ulice, u kojem se okupljaju ljubitelji muzike i kolekcionari vinila. Sa nekoliko hiljada naslova na vinilima, stotinama diskova i muzičkih memorabilija Anti Shop je za kratko vreme postao muzička prodavnica sa najvećom ponudom u Beogradu. U ponudi su i raritetna izdanja, kao i najnovije ploče.

Budući da su okupljanja ljubitelja muzike bila onemogućena, Anti Shop je doneo odluku da Record Store Day potraje 10 dana i da bude povod novih susreta u krugu Cetinjske poznatom i kao Art’n’Music District. Više od 300 naslova biće na popustu od 20% u periodu od 12. do 22. juna, kako u samoj prodavnici, tako i na sajtu antishop.rs.

,,Želeli smo da Dan prodavnica ploča učinimo ugodnim za sve – za one koji su željni druženja uživo, ali i za sve one koji nisu u mogućnosti da posete šop. Atraktivni popusti u pomenutom periodu važe i u web shopu”, kažu iz Anti Shopa.

Radno vreme Anti Shopa je od 12 do 21h radnim danima, odnosno od 11. do 21h vikendom. Vinyl Bar u okviru Anti Shopa svakodnevno radi do ponoći.

,,Želeli smo da Dan prodavnica ploča učinimo ugodnim za sve – za sve one koji su željni druženja uživo i za one koji nisu u mogućnosti da posete šop. Popust u pomenutom periodu važi i u web shopu”, kažu iz Anti Shopa.

Radno vreme Anti Shopa je od 12 do 21h radnim danima, odnosno od 11. do 21h vikendom. Vinyl Bar u okviru Anti Shopa svakodnevno radi do ponoći.

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne