Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 20 Sep 2012, i nalazi se u kategoriji Gun Club, Vesti.

REBEL STAR i ON TOUR @ Gun Club (12. oktobar, 21.30)

Rebel Star će u Gun Clubu premijerno pred domaćom publikom izvesti pesme sa najnovijeg albuma koji objavljuju za hrvatski Dancing Bear (Odličan hrčak, zastupnik za Srbiju), ali i stare hitove zahvaljujući kojima su postali jedan od omiljenih bendova domaće publike. Nove pesme i nova postava Rebel Stara u Gun Club stiže uz sjajne goste, akustični beogradski sastav On Tour.

,,Jako nam je drago da promociju našeg novog albuma započinjemo upravo u Gun Clubu u Beogradu 12. oktobra.

Rebel Star je doživeo uzbudljive promene u sastavu i spremili smo izuzetno dinamičnu svirku na kojoj ćemo predstaviti veliki deo materijala sa sva tri albuma. Bendu su se pridružila dva odlična engleska muzičara, vučemo sa sobom desetak vintage gitara i klavijatura, i posle Beograda idemo pravo u Zagreb da nastavimo sa promovisanjem novih pesama.

Posebno nam je drago što su nam na koncertu gosti izvanredni beogradski akustičari On Tour, čiji će izvanredni vokal Ivana Smolović i sa nama izvesti dve pesme” , izjavio je pred beogradski koncert Milan Glavaški, frontmen Rebel Stara.

Ulaznice: 350 dinara u pretprodaji (kafe Šikarica, Skadarska 22, od ponedeljka 24. septembra), 400 dinara na veče koncerta, na ulazu u klub.

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne