Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 16 Apr 2014, i nalazi se u kategoriji Vesti.

Prvi album benda Ničim izazvan

Bend Ničim izazavan objavio je svoj prvi album, nazvan po bendu. Album možete preslušati na muzičkom servisu deezer.

„Ničim izazavan“ sadrži 11 pesama, od kojih su publici od ranije poznate „O tebi“, „San“, „Živeti u prošlosti“, „Glas“, „Tužne devojke“ i „Trideset“. Pored ovih šest, tu su još četiri nove numere i radio edit pesme „San“.

Album je izadnje Lampshade Media, a od 1. maja biće dostupan za besplatno preuzimanje. Svi koji žele fizičko izdanje njihovog debi albuma, mogu da ga naruče putem zvanične facebook stranice benda Ničim izazvan.

550248_287036308089341_2124276111_n

Bend je takođe najavo koncerte za predstojeći period. U Beogradu će održati koncert u klubu Gun 25. aprila, a dan kasnije, 26. aprila, nastupiće u Viveur-u u Bačkoj Palanci. Srpski pab u Čačku ugostiće ovaj sastav 3. maja, a 17. maja imaće priliku da ih čuju i Novosađani, u klubu Quarter.

Ničim izazvan oformljen je 2011. godine, a trenutnu postavu čine čine: Bojan Gluvajić (vokal, gitara), Boris Bakalov (vokal), Mane Gluvajić (bas), Igor Martinko (violina, truba, harmonika), Borislav Kuga (klavijatura), Nemanja Vujović (akustična gitara), Dragana Ilić (prateći vokal) i Milica Rančić (bubnjevi).

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne