Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 05 Sep 2014, i nalazi se u kategoriji Provetravanje, Vesti.

Provetravanje u Nišu otvaraju specijalni gosti, pirotski sastav Big Bug

U subotu, 6. septembra osim najavljenih nastupa bendova Plejboj, Darkwood dub, Obojeni Program i Kanda kodža i Nebojša, posetiocima festivala u Nišu će se predstaviti i pirotski sastav Big Bug.

big bug

Njihov album Broken kvalitetom pesama i produkcije ukazuje na profesionalizam benda i prema mišljenju glavnog producenta albuma, Nikole Vranjkovića, predstavlja najbolje ostvarenje srpskog benda na engleskom jeziku na kojem je radio. Big Bug mešaju razne uticaje dajući lični pečat muzici i ljubitelje alternativnijeg zvuka povešće na autentično post apokaliptično putovanje.

Satnica nastupa bendova:

Big Bug 20:15 – 21:00
Kanda, Kodža i Nebojša 21:15 – 22:15
Obojeni Program 22:30 – 23:30
Plejboj 23:45 – 00:45
Darkwood Dub 01:00 – 02:00

Cena ulaznica u pretprodaji je 400 dinara na Vintage Shop, Music House, Energy Music Shop, Eventim i Gigs Tix prodajnim mestima, dok će neposredno pred festival i na ulazu u Tvrđavu cena ulaznice iznositi 500 dinara.

Podsećamo vas da se nakon godinu dana koncertnih aktivnosti po brojnim gradovima u Srbiji, koncertni brend Provetravanje vraća matičnoj ćeliji Beogradu odakle je potekla ideja osvežavanja kulturnog prostora u manjim sredinama.

U subotu, 13. septembra u beogradskom kubu Barutana nastupaju Kanda kodža i Nebojša, Obojeni Program i Jarboli.

Ulaznice su u pretprodaji na Gigs Tix i Eventim prodajnim mestima po ceni od 600 dinara.

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne