Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 20 Sep 2013, i nalazi se u kategoriji Provetravanje.

“PROVETRAVANJE” STIŽE U KRAGUJEVAC I UŽICE

1928543910523ae18148f52177706318_origNova koncertna akcija koju je pokrenula agencija Odličan hrčak, pod imenom “Provetravanje, svoje novo izdanje imaće u Kragujevcu u subotu, 21. septembra.

Pred kragujevačkom publikom u Domu omladine će svirati Darkwood Dub, Obojeni program i Ti, a početak koncerta najavljen je za 20 časova.

Ulaznice po ceni od 700 dinara mogu se kupiti u pretprodaji u prostorijama Doma omladine, dok će na dan koncerta iznositi 900 dinara.

Sedam dana kasnije, 28. septembra, Kanda, Kodža i Nebojša, Električni orgazam, Marko Aleksandar Gajić i Hadži Prodane Duše, će nastupiti u Užicu, a početak ovog “Provetravanja” u Užicu najavljeno jeza 20 časova.

Ulaznice po ceni od 500 dinara mogu se kupiti u pretprodaji u prostorijama Gradskog kulturnog centra.

Kako si najavili organizatori cilj “Provetravanja” je da u jednoj neprestanoj turneji i koncertima koji će se održavati tokom cele godine, uz dobro poznata i dokazana imena naše scene, promoviše i neke nove izvođače i bendove koji će tek naći svoje mesto među muzičkim velikanima domaće muzike.

Premijera akcije “Provetravanje” bila je u Nišu, 14. septembra, kada su Banovini nastupili Darkwood Dub, Obojeni program, Ti i niški bend Plastic Sunday.

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne