Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 22 Sep 2013, i nalazi se u kategoriji Provetravanje.

PROVETRAVANJE PROŠLO KROZ KRAGUJEVAC

Obojeni-Program-Provetravanje-Kragujevac-15
Novi koncertni brend PROVETRAVANJE, koju organizuje koncertna agencija Odličan Hrčak, svoje drugo izdanje imao je pred kragujevačkom publikom.

Kragujevčani su imali priliku da uživaju u nastupima bendova Ti, Obojeni Program i Darkwood Dub.

Zbog odredjenih “problema u komunikaciji” sa osobljem kragujevačkog Doma omladine, gde se PROVETRAVANJE održalo ovog vikenda, uspeli smo da propustimo nastup dvojca iz benda “Ti“. Ipak, par minuta, koliko smo uspeli da vidimo i čujemo ovaj bend, pokazao nam je da njihova rastuća popularnost, koju iz dana u dan stiču pesmama sa svog EP-a “Koliko dana“, nije slučajna i da se ovom zanimljivom sastavu smeši svetla budućnost.

Obojeni Program je u Kragujevcu zvučao veoma energično, možda čak i previše za ozvučenje koje je, ruku na srce, moglo biti i bolje za ovakvu priliku, a deo publike, koja je tek tada pocela da pristiže u većem broju, dobro se zabavljao uz stihove pesama “Nebo, nebo plavo je“, ABCD Avioni“, “Kad bi malo mozak stao“, “O, da li“…

U trenutku kada je Darkwood Dub izašao na binu, bašta Doma omladine u Kragujevcu je bila popunjena. Čini se da se Kragujevčka publika upravo njih najviše uželela, pa je od samog starta krenulo plesanje uz “Šećer“, “Nedaleko odavde“, “Elektro pionir“… a kragujevačko PROVETRAVANJE završili su izlaskom na bis uz “Zapremina tela”

Izvor: Fotomuzika.rs

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne