Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 06 Mar 2013, i nalazi se u kategoriji Vesti.

,,PROBLEM NE POSTOJI” – NOVI SPOT OBOJENOG PROGRAMA

Obojeni program je snimio novi spot za pesmu ,,Problem ne postoji” sa albuma ,,Kako to misliš: mi?” (Odličan hrčak/Exit Label, 2012).

Radi se o četvrtom singlu sa aktuelnog albuma koji je bend ekranizovao. Kao i prethodni video spotovi za pesme ,,Da li smo naučili živeti u kapsuli”, ,,Samo da ti kažem postalo je  sve nevidljivo” i ,,Svaka definicija gubitak je slobode“, i spot za pesmu ,,Problem ne postoji“ je svoju premijeru doživeo na fejsbuk strani benda, simbolično, na mestu na kojem bend direktno komunicira sa svojom publikom.

obojeni program

Da je odnos poštovalaca specifičnog zvuka Obojenog programa i samog benda na najvišem nivou, pokazuju i nagrade koje je Obojeni program dobio upravo zahvaljujući glasovima publike:

,,Kako to misliš: mi?“ čitaoci Popboks magazina i slušaoci Radio Beograda 202 proglasili su najboljim domaćim albumom u 2012. godini! Čitaoci Popboksa su singl ,,Svaka definicija gubitak je slobode“ izglasali za najbolju domaću pesmu u prethodnoj godini, a koncert koji je Obojeni program održao 13. oktobra u Domu omladine Beograda uvrstili su među tri najbolja u 2012. godini!

,,Za nas su ove nagrade posebno značajne upravo zbog toga što ih je izglasala publika, naši slušaoci, posetioci naših koncerata!“, skromno je izjavio Branislav Babić Kebra.

Album ,,Kako to misliš: mi?” možete besplatno preuzeti na http://www.exitmusic.rs/sr/label/obojeni-program?a=kako-mislis-mi

CD format je dostupan u prodavnici ploča Pinball Wizard Records, u Dallas Music Shopu, a moguće ga je poručiti i na sajtu izdavača www.odlicanhrcak.com/naruci

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne