Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 10 Jan 2013, i nalazi se u kategoriji Gun Club, Vesti.

PRO PAIN SE VRAĆAJU U GUN CLUB

Jedan od najboljih koncerata prošle sezone Gun Cluba svakako  je bio nastup čuvenog PRO PAIN-a.

flyer

Jedan od najpoznatijih njujorških hardcore bendova je upravo u Gun Clubu proslavio dvadeset godina rada 24.10.2011. godine. 

Beograd uvek rado posećuju, a klupska atmosfera koju su doživeli u oktobru 2011. godine i energija beogradske publike su ih motivisali da se vrate u Miloša Pocerca 10 i prirede još žešći spektakl.

Ovoga puta će prestonicu posetiti u okviru “Straight to the Dome” evropske turneje na koju kreću sa  Six Reasons to Kill, Undivided i Don Gatto.

Više informacija uskoro!

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne