Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 05 Sep 2015, i nalazi se u kategoriji Vesti.

Preminula Gaga Lee, pevačica grupe Hype

U petak, 4. septembra 2015. godine, nakon duge, teške i hrabre borbe protiv akutne leukemije, preminula je Dragana Mijatović, Gaga Lee, pevačica grupe Hype.

,,Iskrenost i energija”, ,,ljubav i bunt”… tako su opisivali Gagu Lee… Njena snaga, kreativnost, talenat i energija ostaće zabeleženi u istoriji rokenrola i duboko u srcima svih onih koji su je poznavali.

Sahrana će se obaviti 7. septembra, u 12h, na Novom groblju u Pančevu.

hype

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne