Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 22 Aug 2023, i nalazi se u kategoriji Vesti.

POZNATA SATNICA KONTAKT FESTA U ČETVRTAK I PETAK NA BEOGRADSKOM SAJMU

Prvo izdanje Kontakt Festa očekuje nas 24. i 25. avgusta kao kruna letnje sezone na otvorenom. Događa se u Atrijumu Beogradskog sajma. Koncertni program prvog dana festivala, 24. avgusta, nose Vojko V, Z++ i Mimi Mercedez, a drugog festivalskog dana, 25. avgusta, u Beograd stiže Elemental, koji će sa brojnom ovdašnjom publikom proslaviti 25. godišnjicu rada. Sa njima će biti i grupa Svemirko, regionalne zvezde kojih se beogradska publika možda i najviše uželela, kao i Zoe Kida, koja će upotpuniti ovaj lajnap.

Satnica nastupa izgleda ovako:

U četvrtak, 24. avgusta u
21.00 Mimi Mercedez
22.00 Z++
23.30 Vojko V

U petak, 25. avgusta u
21.00 Zoe Kida
22.00 Svemirko
23.30 Elemental

Ekipa KONTAKTA za početak festivalske sezone u Beogradu već punih sedam godina organizuje konferenciju koja okuplja stručnjake iz oblasti muzičkog biznisa, a za kraj letnje open air sezone pripremila je veliku dvodnevnu muzičku feštu.
Program – internacionalni.
Zvezde – najtraženije u regionu.
Mesto – najkomotnije za koncerte na otvorenom.

Da pred povratak u klubove ,,zakucamo“ kraj sezone open air festivala na spektakularan način.

Ulaznice su još uvek dostupne na Ticket Vision prodajnim mestima, kao i na tickets.rs.

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne