Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 03 Jan 2015, i nalazi se u kategoriji Vesti.

POSLUŠAJTE ‘NEUKUSU TREBA REĆI NE’ U IZVOĐENJU DEČIJEG HORA I KOJE

Poznata pesma sastava DISCIPLIN A KITSCHME “Neukusu treba reći NE” snimljena je u potpuno novoj i drugačijoj verziji, u izvođenju dečijeg hora Čuperak i frontmena benda DAK Dušana Kojića Koje.

8033454814

“Deci je Disciplina kičme uvek bila zanimljiva – to jednostavno ritmično ponavljanje kratkog i neuobičajenog teksta očigledno prija i deci i uspeva da zadrži njihovu pažnju. Tako je bilo i ovog puta: letos smo prvo izveli, a potom i snimili drugačiju verziju pesme “Neukusu treba reći NE!“, koja u ovom momentu obnarodovanja ujedno predstavlja i svojevrstan završetak istoimene kulturno – zabavne akcije koju je Disciplin A Kitschme održala pre desetak dana u beogradskom SKC-u“, izjavio je Koja ovim povodom.

Pesma je snimljena u studiju Čuperak, u Kikindi. Koja je svirao slide gitaru, i potpisuje miks, aranžman i produkciju, sve je snimio Boris Gvozden, a dirigent hora je bila Svetlana Milić, dok je saradnica u horu bila Hana Balaban. Autorka ilustracije koja prati pesmu je Nina Milenović Jovanović. Ovo je prva pesma u nizu numera koje će činiti izdanje “Deca pevaju rokenrol”.

Izvor: nocturnemagazine.net

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne