Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 20 Dec 2013, i nalazi se u kategoriji Gun Club, Vesti.

Posle 8 godina pauze Edo Maajka će održati koncert u Beogradu u Klubu Gun!

edo maajka2

Sutra jedan od najuticajnijih ex-yu repera, Edo Maajka posle osam godina pauze održaće koncert u Beogradu. Domaćin njegovog dugo očekivanog nastupa biće Gun Club.

Pretprodaja ulaznica je u Kafe Klubu Šikarica, Skadarska 22, po ceni od 800 dinara. Na ulazu u klub cena ulaznice biće 1000 dinara.

Pred sutrašnji koncert Edo Maajka izjavljuje:

Mesecima sam iščekivao ovaj nastup. Umiksaću sve što sam do sada radio i nakon osam godina emocionalnog naboja biće to dosta energično i snažno predstavljanje beogradskoj publici. Na mojim nastupima na Exit Festivalu, uvek smo imali pozitivan feed back i očekujem da će tako biti i sada. Dakle, razmena energije, obostrana ekstaza, pozitivan osećaj i emocije…Planiram da ih uzmem pod svoje i profuram kroz svoj mentalni sklop.
************************************************************************

Posetioce Kluba Gun očekuje osvrt na sve faze karijere Edina Osmića (Edo Maajka), počevši od albuma prvenca Slušaj Mater, koji ga je davne 2002. proslavio kao najboljeg debitanta te godine na područjima Hrvatske, BiH ali i Slovenije, Srbije i Makedonije, preko megahitova sa albuma No Sikiriki i Stigo Ćumur, hvaljenog četvrtog izdanja Balkansko, a naše, petog Spomen ploča, do poslednjeg i verovatno najžešćeg izdanja Štrajk Mozga.

Na koncertu u Klubu Gun Edu će pratiti dugogodišnji saradnik i prijatelj po beatu MC Frenkie i jedan od najtalentovanijih bosansko-hercegovačkih DJa – Soul.

Edov kritički stav prema društvenom stanju i posledicama rata uobličeni u oštru rimu, zarazne refrene prožete odličnim humorom i teški beatovi učinili su ga ikonom ex-yu hip hop scene.

Kao producent i tekstopisac sarađivao je sa mnogim uticajnim imenima iz sveta muzike poput TBF, Hladno Pivo, Pips Chips i Videoclips, Diyala, Frenkie, Letu Štuke, Skroz, Defence, Sinestet, Dado Topić, Diyala, Studio Morris, Davor Erceg, the Books of knjige, Bolesna Braća, Nered, Stoka, General Woo, Elemental, El Bahattee i mnogm drugima.

Tokom svoje bogate karijere radio je i muziku za film Srđana Vuletića Ljeto u Zlatnoj Dolini, te za hip hop mjuzikl Prosjačka Opera za Tuzlanski teatar. Pozajmio je glas u sinhronizovanim verzijama crtića Legenda o medvjedu, Ledeno doba 2, Chicken Little, Ledeno doba 3.

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne