Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 18 Oct 2012, i nalazi se u kategoriji Vesti.

POPEČITELJI: NOVI SINGL, NOVI SPOT, NOVI ALBUM, NOVE SVIRKE

Dugoočekivano novo izdanje Popečitelja promovisano hvaljenih singlom ,,Novo društvo“ uskoro će biti dostupno za besplatan download:

,,Novi album nosi naziv ,,Sijalica“ po istoimenoj pesmi koja se nalazi na njemu i koja donosi određene novine vezane za bend – u smislu vokala! Ovo je album na koji smo posebno ponosni. Svaki deo procesa vezan za usnimavanje i kasniju obradu zvuka uradili smo u sopstvenoj režiji u našem studiju i više smo nego zadovoljni kako je to ispalo”, objašnjavaju Popečitelji  koji su snimili i spot za drugi singl sa predstojećeg izdanja – ,,Loše društvo”.
Spot za Loše društvo sniman je u aprilu ove godine u livnici u Rakovici. Snimatelj je Đorđe Družetić, a režiju i montažu potpisuje Vladimir Petrović.

Popečitelji će u subotu 20. oktobra nastupiti u Gun Clubu na Beogradskom festivalu subkulture – Paralel, gde će pretpremijerno, i pre zvanične promocije, uživo izvesti sve numere sa albuma koji će uskoro objaviti.

Ulaznice su u pretprodaji u kafeu Šikarica, Skadarska 22, po ceni od 400 dinara, dok će na dan koncerta i na ulazu u klub cena ulaznice iznositi 500 dinara.

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne