Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 12 Mar 2008, i nalazi se u kategoriji Izdanja.

Popečitelji – ‘Horizonti’

Sastav Popečitelji objavio je novi album, pod nazivom ‘Horizonti’, koji se nalazi u prodaji od 13. marta. Radi se o drugom albumu ovog benda i drugom izdanju koje su objavili za izdavačku kuću ‘Odličan Hrčak’.

Prvi singl sa albuma je pesma ‘Kilogrami’ a album se nalazi u prodaji u B92 shopu u Makedonskoj ulici u Beogradu, IPS prodavnicama i svim boljim radnjama.

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne