Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 05 Jun 2008, i nalazi se u kategoriji Vesti.

Pomeren datum održavanja koncerta Ian Braun-a

ian_brownUsled iznenadnog pomeranja termina nastupa Ian Browna u okviru njegove evropske turneje, došlo je i do pomeranja koncerta u Beogradu koji je prvobitno bio zakazan za subotu, 7. jun 2008. godine.

Uz izvinjenje fanovima nekadašnjeg frontmena legendarnog benda The Stone Roses – Ian Browna, publika da će biti blagovremeno obaveštena o novom datumu održavanja koncerta.

Svim fanovima koji su već kupili kartu za koncert 7. juna, omogućeno je da na prodajnim mestima vrate kupljene karte za koncert uz kompletan povraćaj sredstava (blagajna SKC-a, Dom omladine, Bilet Servis i sva prodajna mesta Eventima).

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne