Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 05 Sep 2012, i nalazi se u kategoriji Gun Club, Vesti.

POČINJE NOVA SEZONA GUN CLUBA

Najbolje koncertno mesto u prestonici, Gun Club u Miloša Pocerca 10, započinje novu sezonu u petak 7. septembra. Sve posetioce kluba očekuju brojna muzička iznenađenja u jesenje/prolećno/zimskom periodu.

Važna informacija za sve posetioce:

Ove sezone koncerti počinju u 21.30, a vrata kluba se otvaraju u 21.00.                           Pretprodajno mesto za koncerte koji će se odigravati u Gun Clubu i ove godine je                                  kafe Šikarica u Skadarskoj 22.

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne