Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 23 Nov 2016, i nalazi se u kategoriji Vesti.

Pips, Chips & Videoclips u Elektropioniru 3. decembra

Pips, Chips & Videoclips, jedan od najboljih hrvatskih bendova koji se pojavio na sceni devedesetih, nakon uspešnih koncerata u Gun Clubu, Domu omladine Beograda, na Exit festivalu… stižu i u Cetinjsku ulicu – u Elektropionir 3. decembra!

Fotografija: Saša Huzjak Fotografija: Saša Huzjak

Nastup u Elektropioniru biće jedinstvena prilika za brojne fanove benda da čuju presek pesama iz njihove bogate karijere i još jednom se uvere da su Pipsi zaista jedinstvena pojava na regionalnoj sceni. A kako će zapravo biti u Cetinjskoj ulici 3. decembra, nagoveštava i frontmen Pipsa, Dubravko Ivaniš:

,,Dođite
bit će normalno
i sve baš kako treba.
Stignite
s rukama u vis
ne bojte se
nitko i ništa neće zajebat
vječnost za trenutak
sve stane u gig
samo tebi svira bend
samo tebi svira Pips!”

Bend koji je prešao dug put od šaljive navijačke himne koja je srušila sve rekorde slušanosti, pa do fenomenalnog poslednjeg albuma “Walt”, sledeće godine slavi 25 godina rada. Iza sebe imaju osam albuma, a poslednji “Walt” ovenčan je nagradom Porin za najbolji rock album. Mnogi kritičari ovo izdanje smatraju pravim remek delom hrvatske diskografije, pa sa punim pravom može da se kaže da je u njihovom dvadesetpetogodišnjem radu ovo izdanje i najbolje do sada – važan komad kulture za čitav region! Upravo zbog toga Pipsi su odlučili da objave i “Akustični Walt”. Trenutno rade na novom albumu i promovišu “Songbox”- 25 notnih zapisa za klavir, gitaru i vokal. “Songbox” je zbirka popularnih pesama iz njihove karijere bogato opremljena ilustracijama i prigodnim osvrtima uticajnih ličnosti iz javnog života.

Ulaznice su dostupne u kafeima Sikarica i Zaokret, kao i na blagajnama Gigs Tixa i Eventima u po ceni od 700 dinara. Na ulazu, ukoliko ih ostane, ulaznice će koštati 900 dinara.

Fotografija: Saša Huzjak Fotografija: Saša Huzjak
Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne