Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 25 Oct 2016, i nalazi se u kategoriji Vesti.

Pips, Chips & Videoclips, 3. decembra u Elektropionir-u

14729183_445248802316782_6634993281494054930_n

Pips, Chips & Videoclips, jedan od najboljih hrvatskih bendova koji se pojavio na sceni tokom poslednjih par decenija ,posle uspešnih koncerata na svim značajnijim festivalima i koncertnim prostorima u regionu dolazi na svoj premijerni nastup u beogradski klub Elektropionir u subotu 3. decembra u 21h.

Ulaznice će biti u pretprodaji od 28. oktobra u kafeu Sikarica i Zaokretu po ceni od 700 dinara. Na ulazu karta 900 rsd

Pipsi su bend koji je prešao dug put od hita sa šaljivom navijačkom himnom (koja je srušila sve rekorde slušanosti), do fenomenalnog poslednjeg albuma “Walt”, a sledeće godine slavi 25 godina svog postojanja. Iza sebe imaju osam albuma, a poslednji album su objavili 2013. i za njega su dobili nagradu Porin za najbolji rock album.

Mnogi kritičari smatraju da je album “Walt” pravo remek delo na hrvatskoj sceni i sa punim pravom može da se kaže da je u njihovom dvadesetogodišnjem radu ovaj album najbolje muzičko ostvarenje do sada.

Ovaj važan komad kulture za čitav jedan region hrvatski mediji su uvrstili u 15 najboljih albuma za prošlu godinu, dok ga je srpski online portal Balkanrock svrstao u prvih pedeset. Upravo zbog toga Pipsi su odlučili da objave i “Akustični Walt” koji se sastoji od “live” verzija pesama sa “Walta”.

Pipsi trenutno rade na novom albumu i promovišu “Songbox” – 25 notnih zapisa za klavir, gitaru i vokal. “Songbox” je zbirka popularnih pesama iz njihove karijere bogato opremljena ilustracijama i prigodnim osvrtima osoba iz javog života.

Nastup u Elektropioniru biće jedinstvena prilika za ljubitelje ovog benda da čuju presek pesama iz bogate karijere i time se još jednom uvere da su Pipsi zaista jedinstven bend.

Na pitanje šta Pionirova publika može da očekuje, frontmen benda Dubravko Ivaniš je izjavio:

dođite
bit će normalno
i sve baš kako treba
stignite
s rukama u vis
ne bojte se
nitko i ništa neće zajebat
vječnost za trenutak
sve stane u gig
samo tebi svira bend
samo tebi svira Pips!

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne