Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 05 Feb 2011, i nalazi se u kategoriji Izdanja.

Partibrejkers – “Krš i lom”

Partibrejkers su objavili novi album – u pitanju je live album “Krš i lom”, koji je snimljen na koncertima u beogradskom Domu omladine, 19. i 20. marta prošle godine.
Na albumu se nalazi 14 pesama koje predstavljaju presek celokupne karijere benda.

Miks i produkciju albuma je uradio Saša Janković u studiju Oxygen u Beogradu. Umesto objavljivanja “Best of” kompilacije pesama bend se odlučio na ovaj potez, budući da do sada nisu imali adekvatno snimljen živi album.

CD “Krš i Lom” može se nabaviti u B92 shopu, prodavnici Pinball Wizard, beogradskom kafeu Šikarica, Mungos CD shopu u Novom Sadu i ostalim bolje snabdevenim radnjama. Izdavać albuma je etiketa Odličan hrčak.

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne