Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 26 May 2014, i nalazi se u kategoriji Vesti.

Ovisnik na Deezeru!

Aktuelni funk hit grupe Disciplin A Kitschme „Ovisnik o moći“ posle video premijere na MTV kanalu krajem prošlog meseca, od danas je i na Deezer servisu, sajtu za slušanje muzike na zahtev.

http://www.deezer.com/album/7823361

Nastavljajući putem započetim prošlim hitom „Samo Disciplina!”, neuništiva Disciplin A Kitschme, u najnovijoj postavi sa usnom harmonikom, ponovo uzbuđuje javnost žestokim ritmom i provokativnim tekstom.

disciplina-kitchme-ovisnik-o-moci

Povodom teksta pesme, članovi grupe su rekli: „U prošloj najavi za video spot „Ovisnika“, naglasili smo da je tekst ove pesme univerzalan, da se odnosi na svakog od nas i da ga ne treba vezivati isključivo za političare i njihove ambicije. Taj stav i sada stoji, međutim, događaji koji se konstantno nižu iz dana u dan, zaista ne idu u prilog pomenutoj vrsti ljudi, pa tako i treba razumeti one koji političare vide kao jedine ovisnike o moći i koji automatski povezuju tekst ove pesme sa njima.“

Grupa će u narednom periodu raditi na „novim rifovima upotpunjenim svežim tekstualnim opaskama“ da bi najesen 2014 objavili „kolekciju novih pesma, nešto što se i dalje staromodno zove albumom“.

Disciplin A Kitschme su:

Koja – bas i vokal
Buca – bubanj, prateći vokal
Manja – prateći vokal
Djeke – usna harmonika

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne