Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 13 May 2014, i nalazi se u kategoriji Gun Club, Vesti.

Ove nedelje u beogradskom klubu Gun

Ove nedelje posetioce beogradskog kluba Gun očekuju sjajni koncerti:

Četvrtak, 15. maj – mađarski trio The Immigrants uz podršku beogradskog benda Jules Verne
Petak, 16. maj – Jane’s Addiction i Arctic Monkeys tribute veče uz bendove Nothing Shocking i The Somethings
Subota, 17. maj – beogradski sastav Consecration

gun club_autor nemanja djordjevic

U četvrtak, 15. maja, u klubu Gun nastupiće mađarski trio The Immigrants. Mladi, neverovatno talentovani i autorski zreli, moćni i ubedljivi uživo, The Immigrants su istočnoevropski odgovor na bendove poput The Killers, Arctic Monkeys, Mando Diao i sl. Nakon fenomenalnog prošlogodišnjeg nastupa na Mikser Festivalu, The Immigrants su ponovo u Beogradu, gradu u kom su snimili svoj prvi album.

Podršku nastupu benda The Immigrants pruža novo ime na beogradskoj sceni, Jules Verne – izuzetno zanimljiv slučaj crossovera koji kreće od americane i završava neznano gde, u nekim južnim morima. Predvođeni enigmatičnom Evom Zlatković, Jules Verne će u Gun klubu nastupiti tek drugi put.

Pravi ljubitelji muzike biće ponosni što su ova dva benda gledali uživo na samim počecima karijere, koja će i u slučaju The Immigrants i Jules Verne, biti duga i značajna i izvan okvira našeg regiona.

Cena ulaznice za ovaj koncert iznosiće 200 dinara i prodavaće se na ulazu u klub.

the immigrants + jules verne

Linkovi:

https://www.facebook.com/events/281624278685806/
https://www.facebook.com/theimmigrantszenekar
http://www.theimmigrants.hu/
http://www.youtube.com/user/theimmigrantsmusic

U petak, 16. maja za ljubitelje Jane’s Addiction i Arctic Monkeys nastupaju tribute bendovi Nothing Shocking i The Somethings. Od korena alternativnog roka do njegovog trenutnog zvuka, bendovi spremaju veče puno kvalitetnog zvuka i odlične zabave!

– Ovo ne želite da propustite… jer neke stvari se dese samo jednom! – poručuju članovi bendova.

Cena ulaznice iznosiće 200 dinara i prodavaće se na ulazu u klub.

event_background_Gun

Linkovi:

https://www.facebook.com/events/1407867582826305/
https://www.facebook.com/JanesAddictionSrbija
https://www.facebook.com/somethingsbgd

U subotu, 17. maja, posetioce kluba Gun očekuje nastup beogradskog benda Consecration!

Ulaznice po ceni od 500 dinara su u pretprodaji u kafeu Šikarica, Skadarska 22 i na svake dve kupljene ulaznice (u pretprodaji), bend poklanja po jedan disk albuma Univerzum zna.

Consecration svira mešavinu psihodeličnog roka 70ih i modernog metala karakterističnog za bendove s kraja 90ih prošlog i početka 21. veka.

Consecration su za 14 godina postojanja objavili 4 studijska albuma – Aux (2008, besplatan download), .avi (2010, objavio hrvatski Geenger Records), Cimet (2013, Geenger Records) i Univerzum zna (2013, Geenger Records).

U Gun klubu Consecration će promovisati dva izdanja objavljena prethodne godine, Cimet i Univerzum zna, kao i neke nove neobjavljene pesme.

Univerzum zna je miksao Aaron Harris, bubnjar američkih bendova Isis i Palms, u svom studiju Vista u Los Anđelesu. Mastering za oba albuma je radio James Plotkin u Filadelfiji u SAD.

Sav novac od prodatih ulaznica u Gun klubu, Consecration će uložiti u sledeći, peti studijski album Grob (i završni deo Cimet-Univerzum-Grob trilogije) na kome će ponovo raditi Aaron Harris i James Plotkin. Bend planira da se Grob pojavi na jesen 2014.

consecration

Linkovi:

https://www.facebook.com/events/833776523316538/
https://www.facebook.com/Consecrationband
http://consecration.bandcamp.com

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne