Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 11 Mar 2020, i nalazi se u kategoriji Vesti.

Odložen Kontakt 2020

Kao i drugi javni skupovi do daljnjeg su odloženi i programi planirani da se odigraju u okviru četvrtog Kontakta – od 18. do 21. marta.
Do odlaganja ,,Kontakt 2020″ konferencijskog, showcase i festivalskog dela programa došlo je usled novih mera koje je donela Vlade Republike Srbije, a koje stupaju na snagu 12. marta 2020.

Kontakt tim će čim pre obavestiti javnost o novim terminima, lokacijama i programima, kao i o detaljima koji se tiču do sada kupljenih ulaznica.

Za sva pitanja i nedoumice dostupan je e-mail kontakt@kontakt.org.rs, kao i društvene mreže:
https://www.facebook.com/KontaktBeograd i
https://www.instagram.com/kontakt_beograd/

Organizatori Kontakta zahvaljuju na strpljenju, razumevanju i dosadašnjoj podršci.

Kontakt tim

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne