Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 01 Sep 2012, i nalazi se u kategoriji Vesti.

OBOJENI PROGRAM U NOVOM SADU I BEOGRADU (12. i 13. oktobar)

Koncertna agencija Odličan hrčak sa ponosom najavljuje novosadski i beogradski koncert kultnog Obojenog programa koji će se odigrati u klubu The Quarter (Bulevar Despota Stefana 5, Novi Sad) u petak 12. i u sali Amerikana Doma omladine Beograda (Makedonska 22) u subotu 13. oktobra 2012. godine. Bend će u neobičnoj postavi u kojoj trenutno nastupa (vokal, dva basa i bubanj) publici predstaviti aktuelni album ,,Kako to misliš: mi?” (Odličan hrčak/Exit Label, 2012), ali je i podsetiti na ranije hitove iz svoje tridesetogodišnje karijere.

U oktobru 2011. godine, izdavačka kuća Odličan hrčak objavila je reizdanja prva dva albuma grupe Obojeni program – „Najvažnije je biti zdrav“ i „Ovaj zid stoji krivo“, izdanja koja se najčešće navode kao reprezentativni predstavnici savremenog ex-YU roka čiji počeci se upravo i vezuju za ovaj bend.

Aktuelni album ,,Kako to misliš: mi” je već prvim singlom ,,Da li smo naučili živeti u kapsuli“ probudio interesovanje publike širom regiona i dokazao da je, i nakon više od tri decenije, rad ovog kultnog novosadskog benda sve plodniji i inspirativniji.

Sa novim izdanjem ,,Kako to misliš: mi” Obojeni program se našao na vrhu svih relevantnih top lista domaće muzike (MTV Domaćica, Jelen top 10, Diskomer, Pop mašina…), a kritika i publika imaju samo reči hvale.

Ulaznice su dostupne:  

– za novosadski koncert 12. oktobra po ceni od 500 dinara (prodajna mesta: Eventim, Gigstix);

– za beogradski koncert 13. oktobra po ceni od 600 dinara (prodajna mesta: Eventim, kafe Šikarica-Skadarska 22, Pinball Wizard Records-TC Eurocentar).

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne