Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 23 Dec 2016, i nalazi se u kategoriji Vesti.

Obojeni program u Novom Sadu 24. decembra i u Zagrebu 28. januara 2017.

I danas u 2016. i sutra u 2017. će se desiti nešto lepo.

Posle uspešnih koncerata u Beogradu i Zrenjaninu, Obojeni program aktivno završava aktuelnu godinu – novim singlom ,,Danas će se desiti nešto lepo” i velikim koncertom kod kuće, u novosadskom klubu The Quarter 24. decembra, sa specijalnim gostima – grupom Auf Wiedersehen.

Već u januaru ih očekuje nastup u Zagrebu, u koji se vraćaju kao hedlajneri drugog dana dvodnevnog festivala Brijačnica – 28. januara, Boćarski dom.

op-ns-plakat

Ulaznice za novosadski koncert dostupne su na blagajnama Gigs Tixa po ceni od 600 dinara, dok će na veče koncerta, na ulazu u klub koštati 800 dinara.

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne